Trudy Schenkel

Wat mooi dat je de moeite neemt om mijn website te bekijken. Ik sta altijd graag voor iedereen klaar en heb een hart voor mensen. Ik kan me inleven in de gevoelens van andere mensen, die een handdruk of een schouderklopje een lief gebaar geeft. De zorg voor anderen is iets wat ik mijn hele leven al graag doe. Ik bied je een schouder om op uit te huilen.

Mijn bedrijf heet Sterke Handen, want mijn handen zijn sterk genoeg om je op te vangen als je het moeilijk hebt en je zorg te verlenen als dat nodig is. Zorg is van mensen houden en dat doe ik met heel mijn hart.

Ik draag veel verantwoordelijkheid en ik ben altijd bereid om andere mensen te helpen op wat voor manier dan ook. Ik ben spontaan, eerlijk en respectvol naar iedereen.

Omdat ik altijd in de zorg heb gewerkt, merkte ik dat er te weinig aandacht is voor de mensen en daar wil ik verandering in brengen door er te zijn voor mensen op mijn manier. Er gewoon even te zijn voor de mensen, een kopje koffie drinken, een spelletje doen, de krant doornemen, even de dag doornemen of samen eten koken en dan gezellig aan tafel samen genieten van een heerlijke maaltijd. Dit soort kleine gebaren kunnen ontzettend veel betekenen en werkt bovendien preventief voor bijvoorbeeld depressies.

Wat kan ik voor jou doen?

Wil je meer weten? Kijk dan bij Verzorging en Begeleiding
Een persoonlijk gesprek? Neem contact met me op. De contactgegevens kun je vinden op de Contactpagina.